Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лютізька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04359593) був реорганізований і увійшов до складу Петрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

З 01.08.2020 запровадження програмних РРО

   Законом України від 20.09.2019 р. №128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» внесені  зміни до порядку застосування РРО.

   Тобто -  з 01.08.2020 дозволено використовувати замість традиційних РРО нову модель - програмні РРО.    Програмний РРО, це  програма, яка може буде встановлена на будь-який пристрій - комп’ютер, смартфон, планшет, ноутбук,  перетворюючи їх на касовий апарат.

   Після того як платник придбає таку програму та встановить на свій пристрій, йому необхідно буде  зареєструвати цей програмний РРО.

   Реєстрація програмного РРО буде здійснюватися платником податків через Електронний кабінет.  Програмному РРО буде присвоєно фіскальний номер та включено його до відповідної бази даних.

    Використання програмних РРО – це безшкоштовне програмне забезпечення, швидка та зручна реєстрація через Електронний кабінет, можливість використання режиму офлайн, не  використовуються паперові книги обліку розрахункових операцій, а також електронні чеки замість паперових.

                            Вишгородське управління ГУ ДПС у Київській області

« повернутися до списку новин

Анкета по вивченню громадської думки про діяльність Лютізької сільської ради.

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *