Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Лютізька сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04359593) був реорганізований і увійшов до складу Петрівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

До уваги платників податків! Щодо прийому вхідної кореспонденції.

   У зв’язку з введенням на території регіону надзвичайної ситуації та карантину, Центр обслуговування платників Вишгородського  управління  ГУ ДПС у Київській області  надає адміністративні послуги виключно он-лайн і рекомендує утриматись від відвідування ЦОП без нагальної на те потреби.

   Додатково повідомляємо, що приймання вхідної кореспонденції  здійснюється на 1 - поверсі в поштову  скриньку, яка встановлена біля чергового. Виклик чергового кнопкою.

   Виїмка кореспонденції здійснюється працівником канцелярії щодня  з 9 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв., у п’ятницю з 9 год. 00 хв. до 16 год. 15 хв. (крім вихідних та святкових днів).

    Інформацію про реєстрацію документів, що надійшли до управління   від органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ та організацій, ФОП, можна отримати за телефоном: тел. +38 (096) 5-42-67.

     Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо вас дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі гострих респіраторних вірусних інфекцій:

  • по можливості користуватися захисною маскою та дезінфікуючими засобами;
  • не створювати скупчення людей у ЦОП. Пам’ятайте про необхідність дотримання безпечної відстані між людьми (щонайменше 1,5 метри);

                   Вишгородське управління ГУ ДПС у Київській області

« повернутися до списку новин

Анкета по вивченню громадської думки про діяльність Лютізької сільської ради.

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування

Vlada.online - розробка офіційних сайтів органів державної влади і органів місцевого самоврядування

 


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *